Afhaal­menu

SOEPEN


1 Kip­pen­soep 2,80
2 Tomaten­soep 2,80
3 Haaievin­nesoep 3,00
4 Groen­ten­soep 2,80
5 Champignon­soep 3,00
6 Wan Tan soep 4,20
6a Siu Kau soep 5,00
7 Pekinese soep (pikant) 4,20
7a Mais soep 4,20

VOOR-​EN BIJGERECHTEN

8 Loem­pia gewoon of vegetarische 3,50
9 Mini Loempia’s (8 stuks) 2,90
10 Ker­rie Kok (8 stuks) 2,90
11 Chi­nese Loem­pia (2 stuks) 2,90
12 Loem­pia kip 3,70
13 Loem­pia City (met kleine garnalen) 4,50
14 Loem­pia met lndisch rundvlees 6,50
15 Loem­pia met babi pangang 6,50
16 Spareribs (6 stuks) 6,00
17 Halve kip of gar­nalen cocktail 5,00
18 Kroe­poek Oedang 2,50
19 Pangsit goreng (8 stuks) 3,80
20 Sate ajam of sate babi (4 stok­jes) 5,00
21 Gebakken banaan of ananas (4 stuks/​2 stuks) 2,80
22 Kip­pen­poot 2,50
23 Witte rijst, patat frites of frikandel 2,50
24a Frikan­del 1,80
24 Diverse sauzen of Atjar 2,00

COM­BI­NATIE

38 Geroos­t­erde spareribs en mini Loempia’s
witte rijst I nasi I bami
U kunt 2 gerechten kiezen uit de onder­staande schotels:

a. Ajam Pan­gang
b. Ananas kip
c. Babi­Pan­gang
d. Foe Yong Hai
e. lndisch Rund­vlees
f. Koe Loe Yuk
g. Sate (2 stuks)
h. Babi Ket­jap
i. Tjap Tjoy

12,80
39 Tjap Yuk Mien of Fang (nasi of bami met tjap tjoy, babi pan­gang en sate) 11,50
40 Kai Yuk Mien of Fang (nasi of bami met kip, babi pan­gang en sate) 11,50
41 Foe Yuk Mien of Fang (nasi of bami met foe yang hai, babi pan­gang en sate) 11,50
42 Koe Yuk Mien of Fang (nasi of bami met Koe loe yuk, babi pan­gang en sate) 11,50
43 Ha Yuk Mien of Fang (nasi of bami met Chin. gar­nalen, babi pan­gang en sate) 11,50

NASI EN BAMI GERECHTEN

25 Met ham en ei 5,00
26 Spe­ci­aal (1÷4 kip, sate, koe loe yuk en atjar) 8,50
27 Sin­ga­pore Fang (ker­rie smaak) 10,00
28 Sin­ga­pore Ming (ker­rie smaak) 12,00
29 Met Sate (4 stuks) 10,00
30 Jawa Fang (scherp met kleine garnalen) 10,00
31 Jawa Ming (scherp met kleine garnalen) 12,00
32 Nasi of Bami com­pleet (Ind. rund­vlees , X kip, 2 st. sate) 11,00
33 Nasi of Bami NIEUW OOSTEN CITY spe­ci­aal
(Chin. gar­nalen, babi pan­gang, koe loe yuk, foe yang hai, vruchten en sate)
14,00
34 Tjau Fang (gebakken siam rijst met tja siu, gar­nalen en groenten) 10,00
35 Tjau Ming (Chin. bami met tja siu, gar­nalen, kip­filet en groenten) 12,00
36 Suri­naamse Fang (scherp met kleine garnalen) 10,00
37 Suri­naamse Ming (scherp met kleine garnalen) 12,00

VARKENSVLEES· EN KIP GERECHTEN

44 Babi Pan gang of Ajam Pan gang 10,50
44a Ajam Pan­gang 10,50
45 Babi Ket­jap of kip met ananas 10,50
46 Varkensvlees of kip in kerriesaus 10,50
47 Varkensvlees of kip in pikante saus 10,50
48 Varkensvlees of kip met champignons 10,50
49 Babi Pan­gang spek 11,00
49a Kip „NIEUW OOSTEN CITY” (kip met chili saus) 14,00
50 Koe Loe Yuk of Koe Loe Kai 10,50
51 Tja Siu of kip met ket­jap saus 11,00
52 Varkensvlees of kip met paprika in tausie saus 10,50

INDIS­CHE GERECHTEN

53 Mihoen of Chin. Bami Rames spe­ci­aal (sate, kip) 15,10
54 Nasi of Bami Rames spe­ci­aal (sate, kip) 10,70
55 lndis­che Rundvlees 10,60
56 Gado Gado 7,00
57 Nasi of Bami Rames NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, X kip, sate, foe yang hai)
14,50

CHI­NESE RIJSTTAFEL

58 Voor 2 per­so­nen
Kroe­poek, Babi pan­gang, koe loe yuk,
geb. gar­nalen, foe yong hai, tjap tjoy,
kip met paprika in
tausi saus en sate
32,00

INDIS­CHE RIJSTTAFEL

59 Per per­soon
Gado gado,
geb. banana, dag­ing smoor,
babi pan­gang, Y. kip,
sate, sajur lodeh, atjar,
pinda’s, cocos, ei
en witte rijst
15,00

PEKING EEND GERECHTEN

60 Geroos­t­erde Peking eend met pikante saus 13,00
61 Peking eend met ker­riesaus of Sichuan saus 13,00
62 Peking eend met ananas of champignons 13,00
63 Peking eend met Chi­nese champignons 14,00
64 Peking eend met gon-​bao saus 14,00
65 Pa Chun Pah Ap (geroos­t­erde Peking eend met kip, gar­nalen en groenten) 15,00

GAR­NALEN GERECHTEN

66 Chi­nese gar­nalen in ker­riesaus of pikante saus 14,00
67 Chi­nese gar­nalen in tomatensaus 14,00
68 Chi­nese gar­nalen met Chi­nese champignons 15,00
69 Gepa­neerde Chi­nese gar­nalen met saus 14,00
70 Chi­nese gar­nalen met paprika in tausi saus 15,00
71 Chi­nese gar­nalen met gon-​bao saus 15,00
72 Chi­nese gar­nalen in Sichuan saus 15,00

VIS GERECHTEN

73 Gefileerde tong in ker­riesaus of zoet­zure saus 15,00
74 Gefileerde tong met vruchten en seizoensgroenten 15,00
75 Gefileerde tong in pikante saus of gon-​boa saus 15,00
76 Gefileerde tong in kreeft­saus met champignons 15,00

MIHOEN EN CHI­NESE BAMI GERECHTEN

78 Mihoen of Chin. bami spe­ci­aal (kip, sate, koe Joe yuk) 13,30
79 Mihoen of Chin. bami met kip of varkensvlees 9,30
80 Mihoen of Chin. bami met runderhaas 14,00
81 Mihoen of Chin. bami met garnalen 14,00
82 Mihoen of Chin. bami NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, Chin. gar­nalen, koe loe yuk,
foe yang hai, sate en vruchten)
15,20
83 Mihoen Sin­ga­pore (mihoen, vlees, kip, kleine gar­nalen en kerry) 11,50
84 Mihoen of Chin. bami com­pleet (1÷4 kip, 2 st. saté, Ind. rundvlees) 14,50

EIEREN· EN GROEN­TEN GERECHTEN

85 Foe Yong Hai met kip of varkensvlees 8,50
86 Foe Yong Hai met gar­nalen of krabvlees 14,30
87 Tjap Tjoy met kip of varkensvlees 8,90
88 Tjap Tjoy met gar­nalen of runderhaas 13,50
89 Tjap Tjoy of Foe Yang Hai NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, grate gar­nalen, koe Joe yuk en vruchten)
14,70

VEG­E­TARISCHE GERECHTEN

91 Tjap Tjoy of Foe Yang Hai zon­der vlees 8,00
92 Pak Tjoy met zoet­zure sa us of yu-​hsiang saus 10,80
93 Gemengde Chi­nese groenten 11,50

RUN­DER­HAAS GERECHTEN

94 Run­der­haas in ker­riesaus of Sichuan saus 13,50
95 Run­der­haas met broc­coli of uien in pikante saus 13,50
96 Run­der­haas met champignons 13,50
96a Run­der­haas met cashewnoten 14,00
97 Run­der­haas in Gon-​Bao saus 13,50
97a Run­der­haas in Zwarte peper saus 14,00
98 Run­der­haas met paprika in tausi saus 13,50

ORIG­INELE CHI­NESE SPECIALITEITEN

99 Kip in gon-​bao saus of in ket­jap en sesamzaadjes 11,60
100 Kip of varkensvlees in gem­ber en preisaus 11,60
101 Kip of varkensvlees in zoet­zure saus 12,00
102 Lamshaas of ink­tvis met gon-​bao saus 15,50
103 Vis­filet of ink­tvis met verse kruiden 15,50
104 Gar­nalen of kikker­billen met verse kruiden 15,50
105 Tsiu Yim Kei of spareribs (op Can­tonese wijze bereid, droog en pittig) 12,00
106 Run­der­haas of lamshaas in gem­ber en saus 15,50
107 Sichuan kip of varkensvlees 11,50
108 Sichuan com­bi­nate (vlees, kip, beef en groenten) 15,00
109 Lams haas of ink­tvis in Sichuan saus 15,50
110 Tie Pan kipfi let of varkensvlees in knoflooksaus 13,00
111 Tie Pan ossen­haas of lamshaas in knoflooksaus 15,50
112 Tie Pan gar­nalen of ink­tvis in knoflooksaus 15,50
113 Tie Pan mix (kip, varkensv/​ees, runderhaas) 16,50
114 Varkensvlees of kip met cashewnoten 13,00
115 Varkensvlees of kip in Zwarte peper saus 13,00
116 Thais varkensvlees of kip 13,50
117 Babi Pan­gang „Nieuw Oosten City”
(babi pan­gang, babi pan­gang spek en tja siu)
15,00

end faq

Alle gerechten wor­den met witte rijst geserveerd.
In plaats van witte rijst met nasi of bami € 1,00 extra,
met mihoen of Chin. bami € 3,00 extra.

Nieuws­brief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrieven.