Afhaal­menu

SOEPEN


1 Kip­pen­soep 4,00
2 Tomaten­soep 4,00
3 Haaievin­nesoep 4,00
4 Groen­ten­soep 4,00
5 Champignon­soep 4,00
6 Wan Tan soep 5,50
6a Siu Kau soep 6,50
7 Pekinese soep (pikant) 5,50

VOOR-​EN BIJGERECHTEN

8 Loem­pia vegetarische 5,00
9 Mini Loempia’s (8 stuks) 3,60
10 Ker­rie Kok (8 stuks) 3,60
11 Chi­nese Loem­pia (2 stuks) 3,60
12 Loem­pia kip of met vlees 5,30
13 Loem­pia City (met kleine garnalen) 6,50
14 Loem­pia met lndisch gestoofd vlees 9,00
15 Loem­pia met babi pangang 9,00
15a Loem­pia met Foe Yong Hai kip 9,00
16 Spareribs (6 stuks) 8,00
17 Halve kip 7,00
18 Kroe­poek Oedang of Casave kroepoek 3,00
19 Pangsit goreng (8 stuks) 4,70
20 Sate ajam of sate babi (4 stok­jes) 6,80
20a Saté gar­nalen (3 stuks) 9,50
21 Gebakken banaan of ananas (4 stuks/​2 stuks) 4,00
22 Kip­pen­poot 3,20
23 Witte rijst of patat frites 3,50
23a Frikan­del 2,20
24 Diverse sauzen of Atjar 2,50

COM­BI­NATIE

38 Geroos­t­erde spareribs en mini Loempia’s
witte rijst I nasi I bami
U kunt 2 gerechten kiezen uit de onder­staande schotels:

a. Ajam Pan­gang
b. Ananas kip
c. Babi­Pan­gang
d. Foe Yong Hai
e. lndisch Rund­vlees
f. Koe Loe Yuk
g. Sate (2 stuks)
h. Babi Ket­jap
i. Tjap Tjoy

17,50
39 Tjap Yuk Mien of Fang (nasi of bami met tjap tjoy, babi pan­gang en sate) 16,00
40 Kai Yuk Mien of Fang (nasi of bami met kip, babi pan­gang en sate) 16,00
41 Foe Yuk Mien of Fang (nasi of bami met foe yang hai, babi pan­gang en sate) 16,00
42 Koe Yuk Mien of Fang (nasi of bami met Koe loe yuk, babi pan­gang en sate) 16,00
43 Ha Yuk Mien of Fang (nasi of bami met Chin. gar­nalen, babi pan­gang en sate) 16,00

NASI EN BAMI GERECHTEN

25 Nasi of Bami Goreng met ham en ei 6,80
25a Nasi of Bami Goreng zon­der vlees 6,80
26 Spe­ci­aal (1÷4 kip, sate, koe loe yuk en atjar) 12,00
27 Sin­ga­pore Fang (ker­rie smaak) 12,50
27a Met gar­nalen 15,00
27k Nasi met kip 12,50
28 Sin­ga­pore Ming (ker­rie smaak) 14,50
28k Bami met kip 12,50
29 Met Sate (4 stuks) 13,60
30 Jawa Fang (scherp met kleine garnalen) 12,50
31 Jawa Ming (scherp met kleine garnalen) 14,50
32 Nasi of Bami com­pleet (Ind. gestoofd vlees , X kip, 2 st. sate) 14,50
33 Nasi of Bami NIEUW OOSTEN CITY spe­ci­aal
(Chin. gar­nalen, babi pan­gang, koe loe yuk, foe yang hai en sate)
18,50
34 Tjau Fang (gebakken siam rijst met tja siu, gar­nalen en groenten) 13,00
35 Tjau Ming (Chin. bami met tja siu, gar­nalen, kip­filet en groenten) 14,50
36 Suri­naamse Fang (scherp met kleine garnalen) 13,00
37 Suri­naamse Ming (scherp met kleine garnalen) 14,50

VARKENSVLEES· EN KIP GERECHTEN

44 Babi Pan gang 14,50
44a Ajam Pan­gang 14,50
45 Babi Ket­jap of kip met ananas 14,00
45v Varkensvlees met ananas 14,00
46 Varkensvlees of kip in kerriesaus 14,00
47 Varkensvlees of kip in pikante saus 14,00
47b Varkensvlees in tomatensaus 14,00
47k Kip in tomatensaus 14,00
48 Varkensvlees of kip met champignons 14,00
49 Babi Pan­gang spek 15,50
49a Kip „NIEUW OOSTEN CITY” (kip met chili saus) 16,00
50 Koe Loe Yuk of Koe Loe Kai 14,00
51 Tja Sieuw 15,50
51a Kip met ket­jap saus 14,00
52 Varkensvlees of kip met paprika in tausie saus 14,00
52k Kip met broccoli 14,50
52v Varkensvlees met broccoli 14,50

INDIS­CHE GERECHTEN

53 Mihoen of Chin. Bami Rames spe­ci­aal (sate, kip) 19,00
54 Nasi of Bami Rames spe­ci­aal (sate, kip) 15,50
55 Ma La Yuk (lndis­che Rundvlees) 14,00
55a Indis­che boon­t­jes of indis­che groenten 9,50
56 Gado Gado 9,50
57 Nasi of Bami Rames NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, X kip, sate, foe yang hai)
19,00

CHI­NESE RIJSTTAFEL

58 Voor 3 á 4 per­so­nen
Kroe­poek, Babi pan­gang, koe loe yuk,
geb. gar­nalen, foe yong hai, tjap tjoy,
kip met paprika in
tausi saus en sate
40,00

CHI­NESE INDIS­CHE RIJSTTAFEL

58a Voor 6 a 8 per­so­nen
Kroe­poek, babi pan­gang, koe loe yuk,foe young hai, tjap tjoy, kip in zwarte bonen­saus,
gepa­neerde gar­nalen, kip­saté, gado gado, Indis­che groen­ten,
Indisch gestoofd vlees, geb. Banaan, 12 kip, pinda’s, cocos en atjar
68,00

INDIS­CHE RIJSTTAFEL

59 Per per­soon
Gado gado,
geb. banana, Ind. gestoofd vlees,
babi pan­gang, 14 kip,
sate, sajur lodeh, atjar,
pinda’s, cocos, ei
en witte rijst
20,00

PEKING EEND GERECHTEN

60 Geroos­t­erde Peking eend met pikante saus 17,00
61 Peking eend met ker­riesaus of Sichuan saus 17,00
62 Peking eend met ananas of champignons 17,00
63 Peking eend met Chi­nese champignons 17,50
64 Peking eend met gon-​bao saus 17,50
65 Pa Chun Pah Ap (geroos­t­erde Peking eend met kip, gar­nalen en groenten) 18,00

GAR­NALEN GERECHTEN

66 Chi­nese gar­nalen in ker­riesaus of pikante saus 17,00
67 Chi­nese gar­nalen in tomatensaus 17,50
67a Chi­nese gar­nalen in zoet­zure saus 17,50
68 Chi­nese gar­nalen met Chi­nese champignons 17,50
69 Gepa­neerde Chi­nese gar­nalen met saus 17,00
70 Chi­nese gar­nalen met paprika in tausi saus 17,00
71 Chi­nese gar­nalen met gon-​bao saus 17,50
72 Chi­nese gar­nalen in Sichuan saus 17,50

VIS GERECHTEN

73 Gefileerde tong in ker­riesaus of zoet­zure saus 17,50
74 Gefileerde tong met vruchten en seizoensgroenten 17,50
74a Gefileerde tong in zwarte botersaus 17,50
75 Gefileerde tong in pikante saus of gon-​boa saus 17,50
76 Gefileerde tong in kreeft­saus met champignons 17,50

MIHOEN EN CHI­NESE BAMI GERECHTEN

78 Mihoen of Chin. bami spe­ci­aal (kip, sate, koe Joe yuk) 16,50
79 Mihoen of Chin. bami met kip of varkensvlees 12,80
79a Mihoen of Chin. bami zon­der vlees 10,50
80 Mihoen of Chin. bami met runderhaas 16,50
81 Mihoen of Chin. bami met garnalen 16,50
82 Mihoen of Chin. bami NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, Chin. gar­nalen, koe loe yuk,
foe yang hai en sate)
20,50
83 Mihoen Sin­ga­pore of Mihoen Tja Nieuw (mihoen, vlees, kip, kleine gar­nalen en kerry) 15,00
84 Mihoen of Chin. bami com­pleet (1÷4 kip, 2 st. saté, Ind. rundvlees) 18,00

EIEREN· EN GROEN­TEN GERECHTEN

85 Foe Yong Hai met kip of varkensvlees 11,70
86 Foe Yong Hai met gar­nalen of krabvlees 16,50
86b Foe Yong Hai met runderhaas 16,50
87 Tjap Tjoy met kip of varkensvlees 11,70
88 Tjap Tjoy met gar­nalen of krabvlees 16,50
88a Tjap Tjoy met runderhaas 16,50
89 Tjap Tjoy of Foe Yang Hai NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, grote gar­nalen, koe loe yuk)
19,00

VEG­E­TARISCHE GERECHTEN

91 Tjap Tjoy of Foe Yang Hai zon­der vlees 10,50
92 Pak Tjoy met zoet­zure saus 13,00
93 Gemengde Chi­nese groenten 14,00

RUN­DER­HAAS GERECHTEN

94 Run­der­haas in ker­riesaus of Sichuan saus 16,50
94T Run­der­haas in tomatensaus 16,50
95 Run­der­haas met broc­coli of uien in pikante saus 16,50
96 Run­der­haas met champignons 16,50
96a Run­der­haas met cashewnoten 17,00
97 Run­der­haas in Gon-​Bao saus 17,00
97a Run­der­haas in Zwarte peper saus 17,00
98 Run­der­haas met paprika in tausi saus 16,50
98a Run­der­haas in gembersaus 16,50

ORIG­INELE CHI­NESE SPECIALITEITEN

99 Kip in gon-​bao saus of in ket­jap en sesamzaadjes 15,00
99b Kip in oestersaus 15,00
99v Varkensvlees in oestersaus 15,00
100 Kip of varkensvlees in gem­ber en preisaus 14,50
101 Kip of varkensvlees in zoet­zure saus 15,00
102 Lamshaas of ink­tvis met gon-​bao saus 18,50
103 Vis­filet of ink­tvis met verse kruiden 18,50
104 Gar­nalen met verse kruiden 18,00
105 Tsiu Yim Kei of spareribs (op Kan­tonese wijze bereid, droog en pittig) 15,00
106 Lamshaas in gembersaus 18,00
107 Sichuan kip of varkensvlees 15,00
108 Sichuan com­bi­nate (vlees, kip, beef en groenten) 18,00
109 Lams haas of ink­tvis in Sichuan saus 18,50
110 Tie Pan kipfi let of varkensvlees in knoflooksaus 16,00
111 Tie Pan ossen­haas in knoflooksaus 18,00
111a Tie Pan lamshaas in knoflooksaus 19,00
112 Tie Pan gar­nalen of ink­tvis in knoflooksaus 18,00
113 Tie Pan mix (kip, varkensv/​ees, runderhaas) 19,00
114 Varkensvlees of kip met cashewnoten 15,00
115 Varkensvlees of kip in Zwarte peper saus 15,00
117 Babi Pan­gang „Nieuw Oosten City”
(babi pan­gang, babi pan­gang spek en tja siu)
18,00

end faq

Alle gerechten wor­den met witte rijst geserveerd.
In plaats van witte rijst met nasi of bami € 1,00 extra,
met mihoen of Chin. bami € 3,00 extra.

Nieuws­brief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrieven.