Afhaal­menu

SOEPEN


1 Kip­pen­soep 3,30
2 Tomaten­soep 3,30
3 Haaievin­nesoep 3,30
4 Groen­ten­soep 3,30
5 Champignon­soep 3,30
6 Wan Tan soep 4,50
6a Siu Kau soep 5,50
7 Pekinese soep (pikant) 4,50
7a Mais soep 4,50

VOOR-​EN BIJGERECHTEN

8 Loem­pia vegetarische 4,30
9 Mini Loempia’s (8 stuks) 3,00
10 Ker­rie Kok (8 stuks) 3,00
11 Chi­nese Loem­pia (2 stuks) 3,00
12 Loem­pia kip of met vlees 4,50
13 Loem­pia City (met kleine garnalen) 5,50
14 Loem­pia met lndisch gestoofd vlees 7,50
15 Loem­pia met babi pangang 7,50
16 Spareribs (6 stuks) 6,50
17 Halve kip 6,00
18 Kroe­poek Oedang of Casave kroepoek 2,50
19 Pangsit goreng (8 stuks) 4,10
20 Sate ajam of sate babi (4 stok­jes) 5,75
20a Saté gar­nalen (3 stuks) 8,75
21 Gebakken banaan of ananas (4 stuks/​2 stuks) 3,30
22 Kip­pen­poot 3,00
23 Witte rijst of patat frites 2,80
23a Frikan­del 1,80
24 Diverse sauzen of Atjar 2,30

COM­BI­NATIE

38 Geroos­t­erde spareribs en mini Loempia’s
witte rijst I nasi I bami
U kunt 2 gerechten kiezen uit de onder­staande schotels:

a. Ajam Pan­gang
b. Ananas kip
c. Babi­Pan­gang
d. Foe Yong Hai
e. lndisch Rund­vlees
f. Koe Loe Yuk
g. Sate (2 stuks)
h. Babi Ket­jap
i. Tjap Tjoy

15,00
39 Tjap Yuk Mien of Fang (nasi of bami met tjap tjoy, babi pan­gang en sate) 13,50
40 Kai Yuk Mien of Fang (nasi of bami met kip, babi pan­gang en sate) 13,50
41 Foe Yuk Mien of Fang (nasi of bami met foe yang hai, babi pan­gang en sate) 13,50
42 Koe Yuk Mien of Fang (nasi of bami met Koe loe yuk, babi pan­gang en sate) 13,50
43 Ha Yuk Mien of Fang (nasi of bami met Chin. gar­nalen, babi pan­gang en sate) 13,50

NASI EN BAMI GERECHTEN

25 Met ham en ei 5,75
26 Spe­ci­aal (1÷4 kip, sate, koe loe yuk en atjar) 10,50
27 Sin­ga­pore Fang (ker­rie smaak) 11,00
28 Sin­ga­pore Ming (ker­rie smaak) 13,00
29 Met Sate (4 stuks) 11,50
30 Jawa Fang (scherp met kleine garnalen) 11,00
31 Jawa Ming (scherp met kleine garnalen) 13,00
32 Nasi of Bami com­pleet (Ind. gestoofd vlees , X kip, 2 st. sate) 12,50
33 Nasi of Bami NIEUW OOSTEN CITY spe­ci­aal
(Chin. gar­nalen, babi pan­gang, koe loe yuk, foe yang hai en sate)
16,00
34 Tjau Fang (gebakken siam rijst met tja siu, gar­nalen en groenten) 11,50
35 Tjau Ming (Chin. bami met tja siu, gar­nalen, kip­filet en groenten) 13,00
36 Suri­naamse Fang (scherp met kleine garnalen) 11,50
37 Suri­naamse Ming (scherp met kleine garnalen) 13,00

VARKENSVLEES· EN KIP GERECHTEN

44 Babi Pan gang 12,50
44a Ajam Pan­gang 12,50
45 Babi Ket­jap of kip met ananas 12,00
46 Varkensvlees of kip in kerriesaus 11,75
47 Varkensvlees of kip in pikante saus 11,75
48 Varkensvlees of kip met champignons 11,75
49 Babi Pan­gang spek 13,00
49a Kip „NIEUW OOSTEN CITY” (kip met chili saus) 14,00
50 Koe Loe Yuk of Koe Loe Kai 11,75
51 Tja Nieuw 13,00
51a Kip met ket­jap saus 12,00
52 Varkensvlees of kip met paprika in tausie saus 11,75

INDIS­CHE GERECHTEN

53 Mihoen of Chin. Bami Rames spe­ci­aal (sate, kip) 16,50
54 Nasi of Bami Rames spe­ci­aal (sate, kip) 13,00
55 Ma La Yuk (lndis­che Rundvlees) 12,00
56 Gado Gado 8,00
57 Nasi of Bami Rames NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, X kip, sate, foe yang hai)
16,50

CHI­NESE RIJSTTAFEL

58 Voor 3 á 4 per­so­nen
Kroe­poek, Babi pan­gang, koe loe yuk,
geb. gar­nalen, foe yong hai, tjap tjoy,
kip met paprika in
tausi saus en sate
35,00

CHI­NESE INDIS­CHE RIJSTTAFEL

58a Voor 6 a 8 per­so­nen
Kroe­poek, babi pan­gang, koe loe yuk,foe young hai, tjap tjoy, kip in zwarte bonen­saus,
gepa­neerde gar­nalen, kip­saté, gado gado, Indis­che groen­ten,
Indisch gestoofd vlees, geb. Banaan, 12 kip, pinda’s, cocos en atjar
60,00

INDIS­CHE RIJSTTAFEL

59 Per per­soon
Gado gado,
geb. banana, Ind. gestoofd vlees,
babi pan­gang, 14 kip,
sate, sajur lodeh, atjar,
pinda’s, cocos, ei
en witte rijst
17,00

PEKING EEND GERECHTEN

60 Geroos­t­erde Peking eend met pikante saus 15,00
61 Peking eend met ker­riesaus of Sichuan saus 15,00
62 Peking eend met ananas of champignons 15,00
63 Peking eend met Chi­nese champignons 15,50
64 Peking eend met gon-​bao saus 15,50
65 Pa Chun Pah Ap (geroos­t­erde Peking eend met kip, gar­nalen en groenten) 16,00

GAR­NALEN GERECHTEN

66 Chi­nese gar­nalen in ker­riesaus of pikante saus 15,00
67 Chi­nese gar­nalen in tomatensaus 15,50
68 Chi­nese gar­nalen met Chi­nese champignons 15,50
69 Gepa­neerde Chi­nese gar­nalen met saus 15,00
70 Chi­nese gar­nalen met paprika in tausi saus 15,00
71 Chi­nese gar­nalen met gon-​bao saus 15,50
72 Chi­nese gar­nalen in Sichuan saus 15,50

VIS GERECHTEN

73 Gefileerde tong in ker­riesaus of zoet­zure saus 15,50
74 Gefileerde tong met vruchten en seizoensgroenten 15,50
75 Gefileerde tong in pikante saus of gon-​boa saus 15,50
76 Gefileerde tong in kreeft­saus met champignons 15,50

MIHOEN EN CHI­NESE BAMI GERECHTEN

78 Mihoen of Chin. bami spe­ci­aal (kip, sate, koe Joe yuk) 14,50
79 Mihoen of Chin. bami met kip of varkensvlees 11,00
80 Mihoen of Chin. bami met runderhaas 14,50
81 Mihoen of Chin. bami met garnalen 14,50
82 Mihoen of Chin. bami NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, Chin. gar­nalen, koe loe yuk,
foe yang hai en sate)
17,50
83 Mihoen Sin­ga­pore of Mihoen Tja Nieuw (mihoen, vlees, kip, kleine gar­nalen en kerry) 13,00
84 Mihoen of Chin. bami com­pleet (1÷4 kip, 2 st. saté, Ind. rundvlees) 16,00

EIEREN· EN GROEN­TEN GERECHTEN

85 Foe Yong Hai met kip of varkensvlees 9,70
86 Foe Yong Hai met gar­nalen of krabvlees 14,50
86b Foe Yong Hai met runderhaas 14,50
87 Tjap Tjoy met kip of varkensvlees 9,70
88 Tjap Tjoy met gar­nalen of runderhaas 14,50
88a Tjap Tjoy met runderhaas 14,50
89 Tjap Tjoy of Foe Yang Hai NIEUW OOSTEN CITY
(babi pan­gang, grate gar­nalen, koe Joe yuk en vruchten)
16,00

VEG­E­TARISCHE GERECHTEN

91 Tjap Tjoy of Foe Yang Hai zon­der vlees 9,00
92 Pak Tjoy met zoet­zure saus 11,50
93 Gemengde Chi­nese groenten 12,00

RUN­DER­HAAS GERECHTEN

94 Run­der­haas in ker­riesaus of Sichuan saus 14,50
95 Run­der­haas met broc­coli of uien in pikante saus 14,50
96 Run­der­haas met champignons 14,50
96a Run­der­haas met cashewnoten 15,00
97 Run­der­haas in Gon-​Bao saus 15,00
97a Run­der­haas in Zwarte peper saus 14,50
98 Run­der­haas met paprika in tausi saus 14,50
98a Run­der­haas in gembersaus

ORIG­INELE CHI­NESE SPECIALITEITEN

99 Kip in gon-​bao saus of in ket­jap en sesamzaadjes 13,00
100 Kip of varkensvlees in gem­ber en preisaus 12,50
101 Kip of varkensvlees in zoet­zure saus 13,00
102 Lamshaas of ink­tvis met gon-​bao saus 16,50
103 Vis­filet of ink­tvis met verse kruiden 16,50
104 Gar­nalen met verse kruiden 16,00
105 Tsiu Yim Kei of spareribs (op Kan­tonese wijze bereid, droog en pittig) 13,00
106 Lamshaas in gembersaus 16,00
107 Sichuan kip of varkensvlees 13,00
108 Sichuan com­bi­nate (vlees, kip, beef en groenten) 16,00
109 Lams haas of ink­tvis in Sichuan saus 16,50
110 Tie Pan kipfi let of varkensvlees in knoflooksaus 14,00
111 Tie Pan ossen­haas in knoflooksaus 16,00
111a Tie Pan lamshaas in knoflooksaus 17,00
112 Tie Pan gar­nalen of ink­tvis in knoflooksaus 16,00
113 Tie Pan mix (kip, varkensv/​ees, runderhaas) 17,00
114 Varkensvlees of kip met cashewnoten 13,00
115 Varkensvlees of kip in Zwarte peper saus 13,00
116 Thais varkensvlees of kip 13,50
117 Babi Pan­gang „Nieuw Oosten City”
(babi pan­gang, babi pan­gang spek en tja siu)
15,50

end faq

Alle gerechten wor­den met witte rijst geserveerd.
In plaats van witte rijst met nasi of bami € 1,00 extra,
met mihoen of Chin. bami € 3,00 extra.

Nieuws­brief

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrieven.